100.000 hjemløse i Los Angeles, hvor mange er der så verden over

100.000 hjemløse i Los Angeles, hvor mange er der så verden over

Behandl Os Ordentligt siger

Når man sider stille og rolig med en kop kaffe og tænker på hvad der sker i verden, kan man godt komme til at fryse over at tænke på hvad skræklige og frygtlige ting mennesker bliver udsat for verden over

Hvis vi så lige hiver hjemløsheden fred i lyset, ser det jo totalt håbeløst ud at se på alle de hjemløse som er verden over

Der kunne jo laves en sang som ”A summer prayer for peace The Archies” hvor man nævner hvor mange hjemløse der er i alle storebyer verden over (mange vil få et chok)

Tænk sig at i Los Angeles er der over 100.000 hjemløse på gaden

Los Angeles, officielt City of Los Angeles, ofte omtalt med forkortelsen L.A., er den mest folkerige by i den amerikanske stat Californien og USA’s næststørste by efter New York City. Byen har 3.976.322 indbyggere og et areal på 1.302 kvadratkilometer. (Kilde. Wikipedia)”

Yderlige har vi:

Næsten 700.000 mennesker drevet ud i fattigdom i Storbritannien ved virustiltag Læs mere.

Behandl Os Ordentligt spørger, er man i det hele taget interesseret i at gøre noget for at fjerne alle de hjemløse mennesker verden over, det ser langt fra ud til man har interesse i at gør andet end tale om problemet, det er jo set at mange politikere bruger fattigdom og hjemløshed til at profilere sig med når de er på vej op mod toppen i politik men men når de så når toppen kan de ikke huske bare et lille ord af hvad de sagte og råbte op om at de fattige og hjemløse skal hjælpes til et bedre liv, her må der gerne siges føj føj føj

Det er åbenbart noget som der er brug for masser af fattigdom og milliarder af hjemløse verden over, for at denne kapitalistiske verden vi har, nu kan fungere, er det prisen værd??

Hallo er hjerteløs hed, grådighed, vold, overgreb vejen frem for at vores verden kan fungere, det kan ikke være rigtigt…

 Hun er uddannet sygeplejerske

(Men mistede sit job for fem måneder siden. Nu bor hun i en ramponeret campingvogn i bydelen Venice, bare få meter fra smarte kaffebarer og velfriserede villaer til flere millioner dollar. Hun håber, hun snart finder et nyt job, men hun vil stadig få svært ved at skaffe penge til depositum på en lejlighed, siger hun.

Kontrasterne er også store i downtown Los Angeles, som altid har været kendt for sin høje koncentration af hjemløse. Det har en omfattende byrenovering ikke ændret på. Et stenkast fra nyopførte boligkomplekser med swimmingpool, private træningscentre og biografer, og hvor en toværelses lejelejlighed nemt koster 30.000 kroner om måneden, ligger slumkvarteret Skid Row.

I takt med byrenoveringen er kvarterets fysiske omfang skrumpet ind, men antallet af beboere er stigende. Overalt er der tætpakkede kolonier af telte og vakkelvorne shelters bygget af papkasser og presenninger, og graden af armod, fattigdom og misbrug er lige så slående som den lugt af urin og afføring, der rejser sig fra asfalten). (Kilde. bt.dk)

Læs mere på bt.dk