Ghettoplanen er et politisk projekt/plan

Behandl Os Ordentligt siger

Ghettoplanen er ikke en lov, men et politisk projekt/plan som gør at mange love kan ændres løbende efter behov for at rette ind efter de kommende politiske ideer/visioner.

Nogle siger socialt eksperiment andre social udrensning, men politikerne dækker sig under at der er tale om at komme kriminaliteten til livs. Så vil det jo være klogt at spørge ”hvordan kan man komme kriminaliteten til livs ved at flytte alle som er det nederste økonomiske lag i samfundet?” Det normale ville jo være at tage sig af de kriminelle og løser problemerne for ellers siger det jo sig selv at man bare flytter kriminaliteten. En kriminel vil altid søge hen til andre kriminelle uanset hvor bopælen er i landet, så flytninger af mange mennesker og de fleste helt lovlige borgere.

Kan svares et klart ”nej” til at ghettoplanen ikke er en lov, men en aftale som er lavet mellem stort set alle partierne i Folketinget. Det som er vigtigt, er at lægge mærke til det er en aftale og ikke en lov.

Ghettoplanen krævede ændringer i flere gældende love for at kunne sætte gang i ghettoplanen. Desværre er det jo også sådan at Folketinget

Det første man gjorde, var at lave en ghettoliste, hvor man indsatte kriterier for hvornår en boligforening skulle stå på ghettolisten og dermed være omfattet af ghettoplanen. Den lavede man ud fra viden om hvem som boede i de almennyttige boliger. Listen var derfor nem at lave, så mange kunne rammes og tvangsflyttes.

Efter eller samtidig ændrede man lov om fysisk forandring af hårde ghettoområder her indgår ghettolisten og dele fra ghettoplanen mere præcis, hvem man vil have ud af de almennyttige boliger. Til denne lov hører også en vejledning fra ministeriet som skriver en nøje vejledning hvordan loven skal tydes. Denne vejledning hedder Vejledning til udarbejdelse af en udviklingsplan og afgrænsning af boligområder.

Indført blev ghettoplanen også i loven vedr. opsigelse af lejemål, så det pludseligt var lovligt at tvangsflytte lejere fra en almennyttig bolig til andet lejemål.

Det skal også nævnet at politikerne kan til en hver tid på hæfte ny aftaler til ghettoplan aftalen, der er stor set ingen grænse, i yderste konsekvens kan man påhæfte ghettoplanen aftaler som har borgeren skæve tæer, rød hår, ryger borgeren osv… skræmmende at politikerne kan bestemmer hvor den enkle borger skal og må bo… tænk lige over det en ekstra gang om du synes det er i orden???