Har fagbevægelsen sovet i timen

Behandl Os Ordentligt siger

3Fs afdelinger i Midtjylland og Holstebro i gang med at finde frem til de håndværkere, der arbejdede med nedbrydningen af tagplader med asbest under et stort renoveringsprojekt i Herning

Hvordan kan det ske at man laver eftersøgende arbejde og ikke forbyggende arbejde…

Har fagforeningen ingen kontakt med deres medlemmer og ved de ikke hvad der sker på arbejdspladserne hvor deres medlemmer arbejder???

Der er faglig sekretær hos 3F Holstebro siger endda – I begyndelsen havde arbejderne en miljøvogn til at klæde om og tage i bad, men den blev beslaglagt af en byggeleder, som skulle have et sted at holde møder, siger Tommy Christensen til Fagbladet 3F.

Behandl Os Ordentligt undre sig meget over at 3F ikke har gået ind og sagt, vores medlemmer skal ikke arbejde med asbest uden forholdene, er i orden men det kan fagforeningen sikker ikke, de kan nok kun klage uden at stoppe arbejdet

Hvad hjælper en klage hvis sikkerhedsforanstaltningerne ikke er i orden og folk bliver syge eller dør af det…

Okay de kan selvfølgeligt søge erstatning men hvad fanden hjælper det hvis nogen er blevet alvarlige syge og måske kan gå hen og dø af det, vil da tro at deres familier hellere vil have deres mand, far i stedet for en lille erstatning.

Hvorfor stoppede fagforeningen 3F ikke renoveringen af boligblokkene til forholdene har blevet ordnet så ingen risiker at blive syge af at arbejde, synes det giver stof til eftertanke

Fra 2017 til 2020 blev 300 af Boligselskabet Frue Højgaards lejligheder renoveret

(For flere hundrede millioner kroner. Ifølge Tommy Christensen var der i den forbindelse mange tons asbest på byggepladsen, og under nedbrydningen blev der ikke altid brugt åndedrætsværn af de udenlandske nedrivningsarbejdere.

– I begyndelsen havde de en miljøvogn til at klæde om og gå i bad, men den blev beslaglagt af en byggeleder, som skulle have et sted at holde møder, siger Tommy Christensen til Fagbladet 3F.). (Kilde. tvmidtvest.dk)

Læs mere på tvmidtvest.dk